Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı´nın talimatıyla kurulan proje ofisi etkinliği kapsamında, Düziçi Belediyesi ve Düziçi ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün birlikte koordine ettiği “Lavanta Yetiştiriciliği Geliştirilmesi” Projesi ile ilçemize lavanta bahçesi kazandırıldı.
Konuyla ilgili konuşan Kaymakamımız Mutlu Almalı, lavanta bahçelerinin ilçemizin turizm potansiyelini ortaya çıkarmada önemli bir katkı sağlayacağını belirtti ve lavanta bahçelerinin ilçemize hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Bu proje kapsamında Düziçi´nin Çitli Köyünde kurulan 6000 metrekarelik (6 Dönüm) alanda lavanta dikimi yapıldı. Dikim törenine Kaymakamımız Mutlu Almalı, Belediye Başkanı Dr. Alper Öner, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Soner Çerçi ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev alan Ziraat Mühendisleri katıldı. Haber: Zeki Kurultak