28 Kasım 2021 tarihinde tarla sürmeye gidiyorum diye evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 56 yaşındaki Tekin Göl´ün Söğütlügöl köyünde, önce traktörü daha sonra ise traktörünün biraz uzağında çalıların altına gizlenmiş şekilde cesedi bulunmuştu.
Olayla ilgili mobese ve güvenlik kayıtlarını inceleyen ekipler, Tekin Göl´ün son olarak traktörüyle beraber Burak Y. adlı genç ile köye doğru giderken kameraya takıldığı tespit edildi.
Cinayet şüphesiyle gözaltına alınan Burak Y. Tekin Göl´ü tabancayla öldürdüğü iddiasıyla 30 Kasım 2021 günü akşam saat 21.00 sıralarında Düziçi adliyesine getirildi.
Tekin Göl´ün yakınları Burak Y.´nin adliyeye getiren araçlara saldırdı. Kısa süre yaşanan arbedenin ardından geniş güvenlik önlemleri altında Burak Y. hakim karşısına çıktı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Burak Y.tutuklanarak cezaevine gönderildi.